• Klostermarksskolen

uld og hør Hedeland · 4C
    Ingelise Friis Hansen den 19-06-2018
    OPRÅB :
    VI HAR NU FLERE GANGE OPLEVET AT BØRN TABER DERES KORT OG ANDRE FINDER DET,  GÅR SÅ I KANTINEN FOR AT HANDLE PÅ DET SELVOM DE VED DET IKKE ER DERES.  DETTE ER HELT NED TIL DE MINDSTE BØRN DER GØR DET.
    DERFOR ER I NØD TIL AT SÆTTE BILLEDE PÅ JERES BØRNS KORT ( Dette gøres på computeren.) SÅ VI KAN SE DET ER RETTE EJERMAND DER HANDLER.  I ALLE DE OMTALTE TILFÆLDE HAR VI KUNNE SE AT KORT OG BARN IKKE HØRTE SAMMEN OG SÅ INDRAGET KORTET SÅ RETTE BARN KUNNE FÅ DET IGEN.
    DEJLIGE SOMMER KNUZZZZZ
    DORTHE OG INGELISE
    David Blom Hemmet den 29-05-2018
    Kære forældre og elever