• Klostermarksskolen
  • KlostermSkole@roskilde.dk
    Bodil Hartvig Petersen den 05-02-2016
    Erasmus+
    Så har vi sagt farvel til de 14 udenlandske lærere, som har besøgt Klostermarksskolen.
    Det har været et fantastisk givtigt besøg, hvor vi har fået planlagt en masse nye, fælles læseaktiviteter for nogle klasser på yngste- og mellemste trin.
    De 14 lærere var meget imponerede, fordi vores elever kan kommunikere på fremmedsprog på meget højt niveau sammenlignet med deres elever. En lærer fortalte, at deres elever lærer engelsk grammatik, men de kan og tør ikke tale sproget. Det gør vores elever heldigvis. Vores danske elever er trænede i at præsentere et givent stof, de er høflige, åbne og interesserede og de kan føre samtaler med fremmede mennesker uden problemer. Det kan godt være, at danske elever ikke lige ligger nummer 1. på diverse internationale lister, men hvor klarer de sig dog godt! Vi kan godt tillade os at være være stolte af vores elever på Klostermarksskolen.
    Vh. Bodil
    Anne Lindhardt Søndermark (Effy) den 03-02-2016
    Skolens tal:
    Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling lancerede tirsdag den 2. februar 2016 et nyt digitalt værktøj, der giver hurtig og fleksibel adgang til centrale nøgletal for alle landets grundskoler. Værktøjet gør data, som allerede er offentligt tilgængeligt, nemmere at gå til.
    Det nye digitale værktøj på uvm.dk/skoletal giver skolebestyrelser, forældre, elever, lærere, skoleledere og politikere et bedre og mere nuanceret grundlag for at udvikle skolerne.

Vi har gjort det nemt for dig. Du kan også bare se vedhæftedesmiley
    Anne Lindhardt Søndermark (Effy) den 02-02-2016
    Sjov Feries vinterprogram 2016 er ude nu!

Sjov Ferie har planlagt mere end 40 vinterferie-aktiviteter til dig, der er mellem 6 og 16 år og går i skole i Roskilde Kommune. Klik på linket for at læse den digitale udgave af det nye vinterprogram.
    Programmet er også på vej til alle skolens elever i et trykt eksemplar.

David Blom Hemmet den 26-01-2016
    8.c's lille perle af en lejrskolefilmyes